Referenties

Dank zij de loodgieter in Den Bosch is onze lekkage aan ons dak snel en goed verholpen.

P van loosbroek
Den Bosch

Wij hadden een defecte cv ketel. Loodgieter in Den Bosch gebeld en deze was op tijd volgens afspraak en was binnen 1 uur klaar met het verhelpen van de storing. De kosten van de reparatie waren schappelijk en tot op heden werkt onze cv ketel weer prima. Super bedankt voor de goede en snelle service. Jullie staan in mijn contacten alhoewel ik hoop jullie niet meer te hoeven bellen!

Fam Verhoeven
Den Bosch

Wij waren op internet op zoek naar een betrouwbare loodgieter/dakdekker in Den Bosch. Het platte dak van onze aanbouw was 15 jaar oud en het werd tijd om deze te vervangen. De mannen van loodgieter in Den Bosch hebben dit vakkundig opgelost tegen een concurrerende prijs. Wij zijn zeer tevreden over de service en werkwijze van dit bedrijf!

D. van der Boom
Vught

Ik zag vochtplekken op het plafond in de hal. Loodgieter gevonden via loodgieter in s-Hertogenbosch. Afspraak ingepland en de lekkage was direct gevonden en gerepareerd.

Dhr van Leest
s’-Hertogenbosch

Via de website loodgieter in Den Bosch een afspraak gemaakt om een lekkage te repareren van waterleiding in de keuken. Dit is goed gerepareerd en het advies was duidelijk en eerlijk.

Maria
Den Bosch

Correcte dienstverlening voor een eerlijke prijs. Aanrader!

Pieter
Den Bosch

Nadat ik de loodgieter in Den Bosch belde, was de lekkage in de keuken de volgende dag opgelost. Hartelijke dank.

Anton
Rosmalen