CV ketel

Is jouw Cv-ketel ook een sluipmoordenaar?

Jaarlijks sterven tientallen mensen in Nederland door koolmonoxidevergiftiging door een slecht werkende cv-ketel en honderden mensen raken gewond in hun eigen huis door blootstelling door een verhoogde concentratie koolmonoxide.

Cv-ketel onderhoud voorkomt Co 2. vergiftiging

Het grote gevaar van Koolmonoxide (Co.) is dat je het niet ruikt, proeft of ziet en dodelijk is vandaar de term sluipmoordenaar. Volgens de onderzoekraad van veiligheid is het probleem groter dan er aangenomen wordt omdat vergiftigings symptomen vaak niet herkend worden. Laat je cv-ketel regelmatig schoonmaken en onderhouden door een vakkundige loodgieter.

Meer weten over Cv-ketel onderhoud of Cv-ketel kopen?

Met Co melder red je levens?

Een koolmonoxide melder aanschaffen is zeker geen overbodige luxe. Voor ca 25,- zijn ze al te koop. Bepaal een veilige plek om de melder te plaatsen en vervang de batterijen op tijd. Zo worden u en uw familie op tijd gewaarschuwd voor koolmonoxide gevaar. Twijfelt u of de ruimte waar de Cv-ketel staat koolmonoxide vrij is en of de melder op een goede plek gemonteerd is? Wij kunnen u prima helpen en adviseren. Bel of mail voor een afspraak met de loodgieter Den Bosch.