Dakreparatie Den Bosch

Dakreparatie nodig in Den Bosch?

Wij repareren alle soorten daklekkages in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Boxtel en Oss.

Een dakreparatie repareren kan op verschillende manieren worden uitgevoerd afhankelijk van de lekkage. Vaak zien we dezelfde daklekkage's bij onze klanten voorkomen zoals:

Dit is de top 5 van meest voorkomende dakreparatie's, pannendaken in Den Bosch:

1) lekkage in de nok ( ouderdom nokvorsten )
2) kapotte dakpan ( kapot gevroren of ouderdom )
3) lekkage schoorsteen ( ouderdom van mantel of loodaansluiting )
4) lekkage dakdoorvoer ( stormschade, ouderdom )
5) lekkage bij dakraam of dakkapel ( ouderdom, storm en wind )

Dakreparatie bitumen dakbedekking

Dakreparatie aan uw bitumen dakbedekking, platte dak nodig?

Lekkage's aan bitumen daken onstaan altijd op een onverwacht moment en zijn vaak zeer vervelend en veroorzaken snel een hoop schade. Een platte dak gaat vaak lekken bij de afvoer, dakdoorvoer of loodaansluiting. Deze zijn goed te repareren zodat uw dak weer een paar jaar waterdicht blijft. Wilt u uw bitumen dakbedekking vernieuwd hebben? Wij vernieuwen bitumen daken snel en vakkundig met garantie!

Dit is de top 5 van meest voorkomende dakreparatie's, platte daken in Den Bosch

1) lekkage bij afvoer, HWA ( ouderdom )
2) lekkage aan de zijkanten ( scheuren in loodslabben, ouderdom )
3) lekkage kraal ( ouderdom, slechte montage)
4) lekkage dakdoorvoer ( stormschade, ouderdom )
5) lekkage in het midden ( ouderdom, slechte montage )

Dakreparatie pannendak ( hellende dak)

Dakreparaties aan pannendaken behoren tot onze werkzaamheden. Of het nu gaat om betonnen of keramische dakpannen, wij repareren alle soorten pannendaken.

Een pannendak gaat vaak lekken doordat er een dakpan of nokvorst gescheurd is door storm of ouderdom. Het blijft altijd lastig om een pannendak goed te repareren omdat wij er vaak moeilijk en veilig bij kunnen komen. Wij gebruiken steigers of hoogwerkers om de dakreparatie goed te repareren. Heeft u betonnen dakpannen (sneldekkers) van 40 jaar of ouder dan is het raadzaam om deze te vervangen voordat u lekkages krijgt. Wij vervangen alle soorten dakpannen in Den Bosch eo.

Dakreparatie in de nok

Wilt u een dakreparatie uit laten voeren aan uw nokvorsten omdat daar het water naar binnen loopt? De nok is het hoogste punt van het dak en gaat vaak als eerste lekken.

Het is raadzaam om deze lekkage's zo snel mogelijk te repareren omdat anders grote delen van de dakplaten en panlatten nat worden en gaan rotten, schimmelen en verzakken.

Dit moet u ten alle tijden zien te voorkomen. Wist u dat uw opstalverzekering geen schades vergoed bij achterstallig dakonderhoud! Wij vervangen en repareren alle soorten nokvorsten en nokpannen in Den Bosch eo.

Dakreparatie dakkapel

Heeft u een lekkage bij uw dakkapel? Reageer direct want de kosten die onstaan door een lekkage kunnen snel oplopen. Denk hierbij aan houtrot, schimmel en inboedelschade. Wij repareren alle soorten daklekkage's aan dakkapellen.

Dakreparatie aan schoorsteen

Schoorstenen gaan vaak lekken bij de loodaansluitingen (loketten) of mantel (bovenzijde van de schoorsteen). Dit komt vaak door ouderdom en achterstallig onderhoud. Wij kunnen een dakreparatie aan schoorsteen snel en goed repareren.

Dakreparatie onder mijn zonnepanelen!

Heeft u een daklekkage en u heeft zonnepanelen op uw dak?

Dan heeft u een probleem! Als de lekkage onder de zonnepanelen bevind kunnen wij er niet bij. Dan moeten eerst de zonnepanelen van het dak gehaald worden zodat je bij het probleem kunt komen. Zonnepanelen demonteren is niet wat wij zelf doen! Dit moet door het bedrijf gebeuren die de zonnepanelen hebben geplaats. Dit is een behoorlijke kosten post van enkele honderden euros. Wij kunnen en mogen niet aan uw zonnepanelen komen anders vervalt uw garantie. Wilt u zonnepanelen plaatsen? Al gedacht of uw dakpannen nog wel goed zijn en niet binnen 5 jaar vervangen moeten worden?

Hulp nodig bij een dakreparatie?

Wilt u weten wat een dakreparatie kost? Maak hier een afspraak voor een dakinspectie. Dan maken wij foto's of film van uw dak zodat u de staat van uw dak zelf goed kunt beoordelen. De foto's worden naar u gemaild zodat u deze rustig kunt bekijken op uw computer. Samen met u bekijken we wat we het beste kunnen doen om uw dak weer zo snel mogelijk waterdicht te maken. Schakel ons in voor deskundig advies en reparatie's van daklekkages. Wij hebben de kennis, materialen en ervaring. Wij zijn dagelijks telefonisch en per email bereikbaar. Neem contact op en wij verhelpen uw daklekkages. Wij staan altijd klaar voor een dakreparatie in Den Bosch.

Graag tot ziens.

Vriendelijke groet,

Team Loodgieter in Den Bosch