• Water, gas, zink, dak of cv-ketel probleem?

    offerteaanvraag is kosteloos

    Direct een loodgieter nodig? Wij staan klaar voor u voor alle loodgieters werkzaamheden in Den Bosch eo. Bel of mail de loodgieter in Den Bosch.

Loodgieter Eindhoven

De loodgieters in Eindhoven staan voor u klaar om u direct te helpen met alle soorten storingen in Eindhoven zoals: verstoppingen, lekkages, reparaties, onderhoud aan Cv, water, gas, zink en daken.

De loodgieter Eindhoven voor reparatie’s en lekkages

Heeft u een storing aan uw Cv-ketel of ziet u natte kringen aan het plafond van uw aanbouw, erker of dakkapel? Ruikt u gas in huis, waarschijnlijk door een gaslek of heeft u een natte vloer door een lekkende waterleiding? Allemaal vervelende dingen die snel en deskundig gerepareerd moeten worden om verdere schade te voorkomen. Maak een afspraak met de loodgieter in Eindhoven. Al onze loodgieters in Eindhoven zijn gecertificeerd.

De Loodgieter in Eindhoven vervangt bitumen dakbedekking

Is uw dakbedekking van uw platte dak lek of aan vervanging toe? Wij repareren en vernieuwen alle soorten dakbedekkingen, Bitumen dakbedekking, epdm dakbedekking en kunstof dakbedekking.

Loodgieter Eindhoven voor vervangt ook dakpannen

Wij vervangen ook dakpannen, betonnen en keramische in Eindhoven eo. Betonnen dakpannen hebben een fabrieksgarantie van 30 jaar en gaan gemiddeld 40 jaar mee. Na 30 jaar wordt de kans op een daklekkage groot. Keramische dakpannen kunnen wel 60 jaar mee gaan. Vervang je dakpannen op tijd en voorkom een hoop ellende en hoge reparatie kosten. Wist u dat uw opstal verzekering geen schades vergoed bij achterstallig dakonderhoud!

Dakinspectie door de loodgieter in Eindhoven nodig?

Dakinspectie nodig in Eindhoven? Wij inspecteren alle zwakke plekken op een dak. Na een dakinspectie kunnen wij u precies vertellen waar de daklekkage zit en hoe dit op te lossen. Valt de daklekkage nog te repareren of is het dak zodanig versleten dat het vervangen moet worden. Alles is mogelijk bij de loodgieter in Eindhoven. Een dakinspectie in Eindhoven kost bij ons €50,- incl. voorrijkosten.

Offerte van de Loodgieter in Eindhoven nodig?

Voordat wij u een offerte aanbieden zullen we eerst het probleem moeten vinden. Zodra wij de oorzaak hebben gevonden en het probleem geïnspecteerd dan kunnen wij u een oplossing aanbieden. Kleine of urgente problemen kunnen vaak direct worden opgelost door onze loodgieter in Eindhoven. Complexe en grotere werkzaamheden worden in overleg ingepland en vaak kan dit op korte termijn. Maak een afspraak met de Loodgieter in Eindhoven. Onze loodgieters werken in een omtrek van ca.10 km Eindhoven.Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Over Ons

  • Kwaliteit geplaatst

De Loodgieter Den Bosch is bereikbaar voor alle soorten loodgieters werkzaamheden.

Heeft u een lekkage in de badkamer of wilt u uw epdm of bitumen dakbedekking vernieuwen? Vermoed u een gaslek in huis of wilt een een nieuwe CV-ketel kopen?

De werkzaamheden die wij als loodgieter aanbieden zijn zeer divers.

Voor ieder probleem is er een juiste oplossing.

Wij werken alleen met gecertificeerde loodgieters die vele jaren ervaring hebben en u als klant zo goed mogelijk wil helpen, immers wij willen het zelfde als u, dat het probleem zo snel en goed mogelijk wordt opgelost. Wij bieden u kwaliteit tegen een eerlijke concurrende prijs.

Graag tot snel en vriendelijke groet, Team Loodgieter Den Bosch

Referenties